Filippa

http://filiifjonkan.blogg.se/

 


Surprise

Michan!:D
Det hela började med att jag hade ridlektion en vanlig onsdag, mamma verkade övernaturligt glad och hemlighetsfull innan jag åkte.
Kaj hämtade mig efter lektionen och sa att vi skulle pröva en ny ridväst, visst svarade jag och vi åkte till ett mindre stall längre ner på gårdsplanen, jag såg en skymt av mamma som tog kort på någonting, när jag kom in genom dörren sa dom grattis nomi, nu är du försteskötare till Michigan, jag var chockad och stel och kunde inte riktigt ta in allting, men det här duger till 100% till mig, det var faktist den bästa dagen i mitt liv.
Tack till Monika, Kaj & mamma<3



Länk

Chantelle Hannah & Emelie
www.shoesbagsnboys.se



Talang 2010 & Bästavännerkväll


Gick upp 08.00 i morse, det var ingen stress utan vi tog det lungt.
Vi åkte iväg efter att jag duschat och ätit massa frukost, klockan var 09.15 när vi åkte iväg till uddevalla.

När vi var framme var vi ju såklart sena, vi gick in i fel byggnad och klockan tickade på, men vi hann som tur var göra en efteranmälan. Jag skulle sjunga låten "hero". Jag var nr 72 så det blev en lång väntan i hästbutiker och resturanger, klockan var ungefär 02.00 när jag skulle sjunga.
Ingen har fått reda på vilka som gått vidare ännu men allt finns på film så domarna ska kolla igenom så vi får se hur det går.

Jag ringde till emelie på vägen hem för nu skulle nämligen Chantelle, Hannah, Emelie & Emmy och jag ha Bästavännerkväll.
Vi hade det hur flummigt som helst och vårat "flum" ska de (kanske) komma videoinlägg på! :)

Imorgon bitti åker jag hem på förmiddagen också bär de av till stallet runt 2 tiden.



till alla som frågar så tror jag inte att jag kom med



Bloggen långt ifrån klar

Hej allesammans, detta ögonblick startar min bloggdagbok... designen har jag gjort själv men den är inte så detaljerad och är inte klar ännu.
Tipsa mig om ni har ngn idé!



kram